• Mától kapható a Borzongás 6. száma
  • Előfizetési akcióval
  • Négy oldalas, rendhagyó összefoglalóval az Alienről
  • További részletek itt!

Idén februárban is elkapott minket a Borzongás – oké, szóviccnek ez gyenge volt, de a tény az tény: megjelent a legújabb Borzongás, benne mindenféle földi jóval, ami megmelegítheti egy horror rajongó szívét ezeken a hideg napokon, vagy még inkább, éjszakákon.

A hatodik számban a retro mellékletben kiemelten foglalkozunk az idén 40. életévébe belépő Aliennel és a Re-Animatorral, de kiemelt figyelmet kapott a Sóhajok is. Ezek mellett természetesen szinte minden lényeges újdonság szóba kerül, ami az elmúlt hónapokban elérte hazánkat, vagy ha nem érte el, hát külföldi viszonylatban említésre méltó. Így kritikával illettünk olyanokat, mint az Overlord, a Leprechaun Returns, a Bird Box, az Apostle, a Crucible of the Vampire.

Emellett idén is rendezünk előfizetői nyereményjátékot, amivel német mediabookokat lehet megszerezni. A darabonként átlagban 10 000 forintos filmek igazi gyűjtői darabok, és élvezetüknek csak a nyelvtudás hiánya szabhat gátat, mert angol vagy/és német nyelvismeret nem árt hozzájuk.

De persze mindez csak a jéghegy csúcsa, épp csak megkapargattuk annak felszínét, mit is rejt a hatodik Borzongás.

borzongas1901nagy.jpg

Gyakran ismételt kérdések

1. Hogyan fizethetek elő? Mikortól kapom a magazint? Előfizetni a következő négy számra (avagy egy évre, amiben a már megjelent lapok nincsenek benne, hiszen ELŐfizetésről van szó) az alábbi oldalon lehet, illetve az elofizetes (kukac) skorpioprint (pont) hu címen (ahol a felmerülő kérdésekben is segítenek – a magazinban lévő telefonszám hirdetésfelvételhez van, nem előfizetési kérdésekre). Előfizetési szándék esetén a soron következő lapszámot csak akkor tudjuk belevenni az egy évbe, ha a megjelenés előtt két héttel már megérkezett hozzánk az előfizetési díj. http://borzongasmagazin.hu/elofizetes

2. Honnan vehetem meg a magazint, ha az újságosoknál és a hipermarketekben (Interspar, Auchan, Tesco) nem találom? A Borzongás összes száma felkerül a PC Guru webshopjába is, onnan bármikor rendelhetők: https://shop.pcguru.hu/index.php

3. Nem működik az ESET kód, lehetséges, hogy lejárt? Az ESET kód egy extra ajándék, amit a PC Gurunak hála tudunk a magazin mellé adni, és általában a megjelenés környékétől használható fel olyan másfél-két hónapig (ez változó lehet). Utána a kód érvényét veszti.

4. Kit és hol érhetek el, ha bármi kérdésem van? Ahogyan jeleztük, az előfizetések és rendelések kapcsán az elofizetes (kukac) skorpioprint (pont) hu címen lehet érdeklődni, a magazinos egyéb témákban pedig a bojtosg (kukac) pcguru (pont) hu az ideális cím.