• Jelentősen átalakul a Call of Duty: Warzone pályája az ötödik szezonban
  • Kinyílik például a stadion és megjelenik egy lootot szállító vonat
  • Legalábbis belsős informátorok ezt állítják

Nemrég rajtolt el a Call of Duty: Modern Warfare és ezzel együtt a Call of Duty: Warzone negyedik szezonja, melynek talán a legnagyobb újítása a 200 fős battle royale meccsek beemelése a játékba. És noha még a negyedik szezon végétől is messze vagyunk, egyes belsős források máris arról pletykálnak, mi minden vár ránk majd az ötödik szezonban.

Ezen szivárgások alapján pedig jelentősen átalakulhat Verdansk térképe: kinyílik például a stadion, aminek a belsejét eddig még nem csodálhattuk meg, valamint feltűnik majd egy mindenféle felszereléssel megpakolt vonat is, ami a pályán körbejárva várja, hogy kifosszuk. Ez azonban még nem minden, ugyanis a források szerint a térkép kinézete is meg fog változni, hogy jobban visszaadja a következő Call of Duty epizód hangulatát, mely állítólag a hidegháborúban fog játszódni.

Fontos leszögezni persze, hogy mindez csak pletyka, nem pedig hivatalos információ, de azért korábban is pedzegették már, hogy az új Call of Duty leleplezésére a Warzone-ban kerülhet sor.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!