• Állítólagos Call of Duty: Modern Warfare Remaster részletek
  • Kampány és multiplayer mód
  • A multiplayer mód csak 10 pályát tartalmaz

Ezen a ponton, már szinte teljesen biztosak lehetünk abban, hogy az idei Call of Duty az Infinite Warfare alcímet kapta, és az is már-már kész tényként kezelhető, hogy a Legacy Edition kiadás mellé jár a felújított Call of Duty: Modern Warfare, a sorozat közönségkedvenc része -- most további részleteket is kaptunk.

Ma kiszivárgott a játék promóciós anyaga, és ha ez hiteles, akkor megerősítette a címet, a megjelenési dátumot (november 4.), valamint azt, hogy a Legacy Edition valóban tartalmazza a COD 4 felfrissített változatát, de emellett kiderült az is, hogy a Remaster nem csak a kampányt hordozza, ahogy attól páran tartottak, hanem a multiplayer módot is, igaz, mindösszesen csak 10 pályát kapunk, miközben az alapjátékban összesen 20 aréna volt.

Kiderült az is, hogy nem lesz olcsó mulatság a Legacy Edition, hiszen 110 dollárt kér érte az Activision, de a játék szimpla változata is borsosnak mondható, ez ugyanis 80 dollár lesz -- legalábbis a promóciós anyag szerint. Ez nyilván nem hivatalos árazás, és az sem tiszta, milyen dollárról van szó: ha kanadai vagy ausztrál, akkor még annyira nem vészes, viszont ha amerikai, az 20 ezer forintos árat jelent. Ettől már csak egy lépés a 80 eurós, azaz 25 ezer forintos alapcsomag.

call-of-duty-infinite-warfare-promo.jpg

Mindezek mellett az a hír járja, hogy az Activision már május 3-án, azaz kedden hivatalosan bejelenti az idei Call of Duty-t.