A Destiny 2 konzolos verziói 30 képkocka/másodperces teljesítményre lettek belőve, ezzel nincs is semmi gond, ha tartani is tudják azt. A Bungie ilyen téren még nem okozott csalódást, így valószínűleg Xbox One-on és PlayStation 4-en is folyékony és stabil teljesítményt kapunk majd. Viszont az nem meglepő, hogy a játék PC-s verziója lesz a legjobb. Egy igazán erős személyi számítógépen a játék gond nélkül futni fog 60 FPS-el, de ennek az értéknek a dupláját is elérhetjük.

Egy erős Gamer-PC-n kihozhatjuk a játékból a fix 60 FPS-t és a 4K felbontást, de legjobb masináknak még a 144 FPS sem akadály. David Shaw a Bungie csapatából megerősítette, hogy a Destiny 2 PC-s verziójában nem korlátozták az FPS-t, így a határ tényleg a csillagos ég. Tehát ha megvan hozzá a megfelelő gépünk, akkor nem kell megállnunk 60 FPS-nél.

A leleplezés alatt a játék „csak” 60 FPS-el futott, mivel az akkor használt monitor (Acer XB271HK, 4K felbontás és G-Sync támogatással) ezt sebességet támogatta. Szóval ezért elterjedt a hír, hogy a Destiny 2 maximum 60 FPS-re képes PC-n. Most megerősítették, hogy valójában a 144 képkocka/másodperces sebesség is elérhető 1080p és 1440p közötti felbontás mellett. Persze ehhez azért már nem lesz elég egy Commodore 64.

Galéria
Kattints a galéria megtekintéséhez!