A Splash Damage egy új, ingyenesen játszható programot készít Dirty Bomb néven. A játék kifejezetten a multiplayer módra lett kihegyezve; gyors és izgalmas játékélményt nyújt majd, ezen felül pedig támogatja a klánokat és a bajnokságokat, így az e-sport színterén is helyt tud állni. 

A Dirty Bomb zárt bétatesztelése a jövő év elején fog megkezdődni, ám ha már nem bírunk magunkkal és minél hamarabb szeretnénk fejest ugrani a küzdelembe, megtehetjük azzal, hogy hozzácsapódunk valamelyik társasághoz -- természetesen pénzért. 

A Founders Clubba való belépéshez legalább 30 dollárt kell fizetni, aminek a fejében elsők közt csatlakozhatunk a bétateszteléshez, valamint egy különleges, csak a tagoknak fenntartott jelzést és egy exkluzív karaktert is kapunk. Hatvan dollárért az előző kategória extrái mellé a játék zenéje, egy fegyverfestés és még két karakter a jutalmunk, ha pedig 120 dollárt költünk el, akkor további két különleges kinézetünk, egy digitális képeskönyvünk, és még egy pólónk is lesz. 

Aki a Founders Club tagja, az véleményével formálhatja a játékot, módosítva annak tulajdonságain a képességektől kezdve a fegyverekig -- ám aki még ennél is többre vágyik, annak ott van az Inner Circle. Ennek beugrója 240 dollár, aminek fejében a Founders Club valamennyi extrája mellett az alfa- és a bétatesztelésben is részt vehetünk, hozzáférést kapunk a VIP-fórumhoz, a fejlesztőkkel beszélgethetünk IRC-n, bekerül a nevünk a stáblistába, illetve egy dedikált posztert és egy sapkát is kapunk. Arra az esetre azonban, ha még ez sem volna elég valakinek, akkor 320 dollárért a miénk lehet a VIP Founder Pack, ami a fentiek mellett egy pulóvert is tartalmaz, a cég tíz éves történelmét felölelő könyv és a játék dedikált dokumentációja mellett. 

Drity Bomb Contributor Pack  Dirty Bomb VIP Founder Pack