• Hamarosan megjelenik a Divinity: Original Sin 2
  • Mókás játékmenet-videó mutatja be a kooperatív módot

A Divinity 2: Original Sin 2 a jövő hónapban hagyja el a Steam korai hozzáférését, az előző rész és a szerepjáték-rajongók legnagyobb örömére. Számos újdonságai közül az egyik a négy fős kooperítív mód, mely nem csak online, hanem osztott képernyőn is lehetőséget ad az együttműködésre. Vagy ahogy az alábbi videó is remekül tanúsítja, változatosnál változatosabb módon is szívathatjuk egymást.

Ha éppen úgy tartja a kedvünk, elemelhetünk egy kardot a boltból, majd átadva azt egy barátunknak, akár börtönbe is küldhetjük őt, csak nehogy aztán pórul járjunk és mérgezett gyógyitallal viszonozzák a kedvességet. Ahogy a mondás tartja: aki másnak vermet ás, maga esik bele. De az együttműködésre is van lehetőség: a harcban képességeink egymást kiegészítve remekül segíthetik egymást, az első részből már ismert módon a különböző elemek hatással lesznek egymásra, vagy éppen kölcsönhatásba is léphetnek.

Persze ez csak egy forgatókönyv a sok közül, már alig várjuk, hogy agyafúrtnál agyafúrtabb módszerekkel trollkodhassunk egymással.