• A Doom Eternal lesz az id Software eddigi legjobb játéka
  • Erről Marty Stratton, az id producere beszélt

Bár az alapítótagok közül (John és Adrian Carmack, John Romero, valamint Tom Hall) már senki sincs az id Software soraiban, Marty Stratton sem éppen mai gyerek a stúdiónál a maga 23 éves tapasztalatával. Úgyhogy talán adhatunk a szavára, pláne, hogy stábunknak volt szerencséje kipróbálni a Doom Eternalt a Gamescomon, és mindannyian bizakodva várjuk az id üdvöskéjét.

“Mikor befejeztük a 2016-os Doomot, tudtuk, hogy sokakat megleptünk, és sokak még többet szeretnének. Thettünk volna többet, de úgy gondolom, ránéztünk a Doom Eternalra és azt mondtuk: hogyan emelhetjük a tétet minden aspektusban, a technológiától a világépítésig és a multiplayer felskálázásáig?. Minden egyes elemét messzebre visszük, mint akármikor, akármelyik játékunknál. Végül az általunk valaha készített legjobb dolog lesz” - mondta Stratton.

Nagy szavak, reméljük, hogy nem csak a levegőbe beszél - bár az eddigiek alapján a játéknak minden esélye megvan erre. És bár az aszimmetrikus multiplayer egyelőre úgy fest, hogy megosztja a közönséget, én személy szerint már nagyon várom azt is.