• 2022. október 21-én debütál mozikban a Black Adam
  • Az ókori egyiptomi címszereplő 5000 éven át tartó fogságból szabadulva készül bosszút állni
  • A Justice Society of America Pierce Brosnan alakította ügynöke száll szembe vele

Todd Phillips hajnalban bejelentette a Joker 2 munkálatait, ám a DC fő univerzumában sem tétlenkednek az alkotók. Még a Shazam! második része előtt, október 21-én debütál a mozikban a Black Adam, aminek ma közzétették első hosszú előzetesét. A lenti kedvcsináló alapján nem világos, hogy a jó oldalon áll-e a Szikla alakította címszereplő – valószínűleg a cselekmény során fokozatosan leli meg célját a modern világban –, mindenesetre megvillantja látványos képességeit.

Black Adam ókori egyiptomi szolga volt, aki Shazamtól kapott hatalmával visszaélt, ezért a varázsló hosszú álomra kényszerítette őt. Amikor 5000 éves fogságából kiszabadul a szuperképességekkel rendelkező figura, a Justice Society of America nevű társaság ügynökei erednek a nyomába. A társaság vezetőjét Pierce Brosnan alakítja, akit először láthatunk képregényfilmben. Nektek hogy tetszik az előzetes? Írjátok meg kommentben!

A DC NAPTÁRA

Premierdátum nélkül tervezett produkciók: cím nélküli Superman film, Zatanna, Supergirl, Green Lantern Corps, Static Shock, Plastic Man, Nightwing, The Metal Men, Lobo, The Amazons, Black Canary, Booster Gold, Deadshot, Gotham City Sirens