• Vin Diesel és Dwayne Johnson összeszólalkozott nemrég
  • A Szikla távozott is valamennyi Halálos iramban produkcióból
  • Kollégája most mégis békét ajánl és visszatérésre ösztönzi őt

A Halálos iramban filmekben sosem volt konfliktusmentes a család élete, erre a legjobb példa pont a friss epizód, ahogy a forgatás során is adódtak nehézségek. A széria atyja és főszereplője, Vin Diesel, illetve a Hobbs-t megformáló Dwayne Johnson közt abszurd módon kialakult ellentét például érzékenyen érintette az egész produkciót. Elsősorban a sikerrel debütált spin-off film folytatásának tervéről kellett letennie az alkotóknak, de az utolsó két epizódban is bizonyára szívesen számoltak volna a Szikla szereplésével.

Nem véletlen hát, hogy Diesel most határozott lépést tett a mosolyszünet felszámolására. Instagram oldalán osztott meg egy közös fotót Johnsonnal, amihez egy előzékeny stílusú levelet is mellékelt.

Kedves öcsém, Dwayne… Eljött az idő. A világ várja a Halálos iramban 10-et. Mint tudod, a gyerekeim Dwayne bácsiként emlegetnek téged otthon. Nem telik el ünnep anélkül, hogy ne küldenétek egymásnak jókívánságokat. Évekkel ezelőtt elmondtam neked, hogy teljesíteni fogom Pablonak tett ígéretemet. Megesküdtem neki, hogy megcsináljuk a legjobb epizódot, ami a 10. lesz! Szeretettel szólok hozzád… Nem maradhatsz tétlen, ne távozz a franchise-ból, nagyon fontos szereped van. Hobbs-t senki más nem játszhatja el. Remélem, hogy élsz a lehetőséggel és beteljesíted sorsodat” – írta.

A Dom Torettót alakító színész egyébként már korábban is emlegette, milyen „dús szeretettel” („tough love”) viseltet a Szikla személye iránt, ám utóbbi akkor néhány keresetlen szó kíséretében elhárította kollégája közeledését. Szerintetek ezúttal békét köt a két színész-testépítő sztár?

vin-diesel-dwayne-johnson-fast-furious.jpg(A kép forrása: theplaylist.net)