Este pontban 19:00-kor nyit a PC Gaming Show, melyet a Youtube nem közvetít élőben, úgyhogy kénytelenek leszünk a Twitchre hangolódni, de sebaj – az idei jóval izgalmasabbnak ígérkezik az elmúlt évek felhozatalánál.

Eztán kereken 22:00-kor folytatja a sort a Ubisoft, és bár már betéve tudjuk mi mindent hoznak magukkal, az elhintett videó még be nem jelentett újdonságokat is takar. Bár az Assassin's Creed: Orgins a Microsoft konferenciáján mutatkozott be, még láthatunk belőle valami finomságot, és ki tudja, talán még lapul meglepetés a tarsolyukban.

A sort holnap hajnalban 03:00-kor a Sony zárja, és bizony komoly reményeink vannak a műsor felhozatalát illetően, de amiről már tudjuk, hogy ott lesz azt is szívesen látjuk, sőt. Azt pedig, hogy milyen meglepetésekkel készülnek, csak a Sony tudja, de esélyes, hogy rejtegetnek még ezt-azt a zsákban.

A magunk részéről az első perctől fogva jelen leszünk, hogy ne maradjatok le semmiről - azok pedig akik élőben követnék a Show-t megtehetik akár itt, a PGO-n ezen hír alatt alább, vagy az összefoglaló oldalunkon is, melyet a főoldalról érhettek el legkönnyebben.

PC Gaming Show élőben

Ubisoft, Sony konferencia élőben

A videók természetesen akkor kelnek életre, amikor a indul az adás, de mint mondtuk, nem maradtok le semmiről akkor sem, ha éppen más dolgotok lenne – mindent megtaláltok majd az oldalunkon.