• Már előrendelhető az eFootball 2022 fizetős csomagja
  • A Premium Player Pack 13.990 Ft-ba kerül
  • Játékbeli valuta mellett véletlenszerű játékosokat tartalmaz

A Konami szeptember 30-án végleg pontot tesz a Pro Evolution Soccer-sorozat végére az eFootball 2022 megjelenésével, ami ráadásul free-to-play lesz és évenkénti különálló játékok helyett új szezonokkal fog frissülni. Persze a free-to-play játékok nem jótékonyságból ingyenesek, és fel is bukkant a játékhoz az első Premium Player Pack nevezetű csomag, ami 13.990 Ft-os áron már elő is rendelhető, azonban a játék megjelenése helyett csak november 11-től válnak érhetővé a tartalmai, sőt van, ami csak november 18-tól.

efootballlootbox.jpg

A csomag tartalma 2800 érme a játékbeli eFootball Coins valutából, és hat Chance Deals, ami a leírás alapján gyakorlatilag egy véletlenszerű játékos leigazolását teszi lehetővé a 16 kiemeltből, mellyel aztán kedvünkre bővíthetjük Creative Team csapatunkat, ami kvázi a FIFA Ultimate Team itteni megfelelője.

efootball20222.jpg

Kihagyhatatlan ajánlatként, ha valaki előrendeli a Premium Player Pack-ot, akkor még két ráadás Chance Deals üti a markát, amennyiben nem tudna betelni a "meglepetés mechanika" örömeivel az első hat sorsolás után.