• Az éjféli klub természetfeletti jelenségek között élő végső stádiumú fiatalokat követ
  • Értesülések szerint Mike Flanagan felbontotta a Netflixxel kötött szerződését
  • A források alapján az Amazonnál adaptálná Christopher Pike további írásait

A Netflix egy évad után elkaszálta Az éjféli klubot, értesült a Variety. A források alapján nem minőségbeli vagy nézettséget érintő kifogása támadt a Netflixnek. Igaz, a szolgáltató az elmúlt években szívesen szabadult produkcióitól, mielőtt azok több évadra nyúltak volna, így Az éjféli klub törlése egyáltalán nem példa nélküli eset. A szerződésbontást Mike Flanagan és Trevor Macy executive producerek kezdeményezhették, hogy új megállapodást kössenek az Amazon Studios-szal.

Flanagan már korábban jelezte, hogy folytatni kívánja a sorozatot, akárhogy is dönt a Netflix a második évadot illetően. „Christopher Pike nyolcvan könyvet írt, úgyhogy bőven akad honnan új anyagot merítenünk” – fogalmazott néhány hete a történetre vonatkozó elképzeléseit illetően.

31069010422694915498944205759743443141687911n1.jpg
(A kép forrása: Instagram, The Haunting)

Az októberben debütált tiniszéria során természetfeletti jelenségektől terhelt kisváros beteg, végső stádiumban lévő tizenéves fiataljainak az életébe nyerünk betekintést. A produkció különlegessége, hogy egyik részével megdöntötte a legtöbb jump scare-t (hirtelen vágásra, hangeffektre vagy mozdulatra alapozott „ijesztgető” snitt) tartalmazó sorozatepizód rekordját. Ti örülnétek a folytatásnak?