• Március 24-én indul a nyílt-béta
  • Amihez most jött egy új videó

A Diablo 4 nyílt-béta hétvégéje néhány hét múlva esedékes, a Blizzard pedig egy új előzetest dobott ki, ami ízelítőt ad a rajongóknak abból, hogy mire számíthatnak, amikor visszatérnek a Szentélybe. Bár csak 30 másodperc, de legalább bemutatja a játékmenetet. A Diablo 4 nyílt bétatesztje március 24-én indul, és március 26-ig tart PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One és PC platformokon a Battle.net-en keresztül. Azok, akik előrendelték a játékot, korai hozzáférést kapnak a bétához március 17. és 19. között.

A nyílt-béta a játék prológusát és első felvonását is tartalmazni fogja. A játékosok három osztályhoz férhetnek majd hozzá, és fiókonként maximum 10 karakterük lehet. A karakterek 25. szintig fejleszthetők, és az összes fő- és mellékküldetés elérhető lesz az adott területen, valamint értékes jutalmakat is be lehet zsákolni, amik persze átvihetők majd a teljes változatba. A Diablo 4 megjelenése jelenleg június 6-ra van kitűzve.

A Blizzard lőtt pár öngólt az elmúlt években, de a Diablo 4-gyel mindent kijavíthatnak. Ha érdekel a Diablo 4, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.