• Feszült jelenetbe enged betekintést a 2023. március 10-én debütáló Sikoly 6 előzetes
  • Az előző rész túlélői New Yorkba költöznek, ahol Gale Weathers dolgozik

Meglepően egybehangzó elégedettség fogadta idén a Sikoly széria újraindítását. A horror világában járatos Tyler Gillett – Matt Bettinelli-Olpin rendezőpáros (Aki bújt és a V/H/S), illetve a Guy Busick és James Vanderbilt író duó ennek megfelelően azonnal megkapta a folytatás lehetőségét. 2023. március 10-án kerül mozikba a hatodik epizód, aminek friss előzetese rögtön a cselekmény feszült jelenetébe kalauzol minket.

Legutóbb fokozatos generációváltáson esett át a produkció, a következő felvonásban pedig a slasher sorozat oszlopos tagjai, főszereplő triója közül már csak Courtney Coxot láthatjuk. Előtérbe kerülnek az előző rész fiatal „túlélői”, visszatér a kamera elé Melissa Barrera, Mason Gooding, Jasmin Savoy Brown, valamint a horror műfaj üdvöskéje, az X-ből és a Wednesday sorozatból szintén ismert Jenna Ortega.

mv5bmmflytixzmetmwrims00zda4lwi2nzytmjq4ytcwymzlytq4xkeyxkfqcgdeqxvynju4mjyzmjkv1.jpg
(A kép forrása: IMDB)

Abban a tekintetben is új korszak nyílik a Sikoly történetében, hogy ezúttal elhagyjuk Woodsborot, hőseink ugyanis Gale Weathers városába, New Yorkba költöznek. Samara Weaving (Aki bújtA bébiszitter), Tony Revolori (Pókember filmek), illetve a negyedik részben látott Hayden Panettiere (Hősök) szintén csatlakozott a stábhoz, izgalmas filmnek nézünk hát elébe.