A GTA Online lassan maga mögött hagyja a karácsonyi hangulatot; holnap megszűnik a hóesés, így a játékosok a hógolyó helyett, már a megszokott módhoz illően, csak gránátot tudnak hajigálni egymásra. Viszont a Firework Launchert (igen, jól sejted: ez rakéta helyett tűzijátékot lő és szemétből készült, szó szerint az újrahasznosítás fegyvere) még ingyen megszerezhetitek, ha gyorsak vagytok. Ehhez csupán be kell jelentkeznetek.

Egy ajtó éppen bezárul, de egy újabb máris kinyílt: a téli mókázás után, most kaptunk egy motorbiciklit (Pegassi FCR 1000) és egy játékmódot (Vehicle Vendetta) ami járműves csatározásokra lett kihegyezve, és különböző power-upokkal lett megbolondítva. Az új módban nem lesz hiány rakétákban, bombákban és egyéb „biztonságos”, nézeteltéréseket gyorsan orvosló eszközökben.

Mindemellett egészen január 17-éig dupla mennyiségű GTA$-t és reputációt zsebelhetünk be, hogy még élvezetesebb legyen egymást felrobbantani az új játékmódban. Az eseményről további részleteket is megtudhattok a Rockstar Games oldalán, avagy pontosan itt. Ti tesztek egy próbát az új kerekes fenevaddal és a friss játékmóddal?

gta-online-vehicle-vendetta.jpg