Egy ünnepélyes jubileumi pakkMárpedig ez a hír nem lesz túl hosszú, hiszen a játék szerencsére már valóban közeleg valahol a doveri fehér sziklák alatt. Nos, a kiadó Eidos úgy döntött, beáll abba a manapság szerencsére egyre népesebb sorba, amely újra felfedezte magának az „adni jó” örömét (az „és felettébb jövedelmező is” mellékacsintással együtt), és speciális, gyűjtői, extra kiadással örvendezteti meg ama rajongókat, akik hajlandóak bármekkora összeget áldozni kedvenc hősük vagy játékuk oltárán, cserébe némi bónuszmatériáért. (Ez meg egy szép körmondat volt...)

Nos tehát, a Collector’s Edition, melyről a mellékelt kép tanúsítja, hogy szemre épp annyira gusztusos, mint maga a kalandos kedvű őlédisége, az alábbi jóságokkal kényezteti el vásárlóit:

  • The Tomb Raider Story: Egy múltidéző dokumentumfilm a széria elmúlt tíz évéről, történelméről.
  • Tomb Raider: Anniversary és Tomb Raider: Legend Exclusive Soundtrack mix, azaz egy „csak most, csak nektek” zenei mixtúra.
  • Egy kiadós gyűjtemény a múlt és a jelen videoelőzeteseiből és művészi munkáiból.

Akik most igen nyaldossák a szájuk szélét, kapnak egy kanál levest eme ételnemű hírhedt feketébb változatából: az Eidos exkluzív szerződést kötött a GAME terjesztőhálózattal, így csak e cég boltjaiban vásárolható meg a termék, a PC-s verzió 24,99 a PS2 29,99 angol fontért (kb. 9100 és 10900 Ft). Gondolom, nem sokatokat nyugtat meg a tény, hogy a GAME 400 angol és ír, valamint ugyanennyi európai és ausztrál boltot tart fent, hiszen kis hazánkban nem igazán elérhetőek. Persze, aki vágyik rá, és tud interneten hitelkártyával fizetni, megrendelheti, akár már most is, hiszen baráti, alig három fontos (kb. egy ezres) szállítási költséggel megkaphatja a cuccot, így azért nem reménytelen a dolog...