Ahogy a természet, úgy a megjelenési naptár is virágzásnak indult így március végére, és bár az igazi nagyágyúk még odébb vannak, a választék jóval bőségesebb annál, mint amit az elmúlt hetekben megszokhattunk. Nézzük, mi mindenből lehetett válogatni ezen a héten PS4-en és PS5-ön!

premier-it-takes-two.jpg

It Takes Two

A Brothers: A Tale of Two Sons és az A Way Out már bizonyította, hogy Josef Fares talán mindenkinél jobban ért a páros játékélmények dinamikájához. Az idő előrehaladtával ez egyre inkább központi elemévé vált a játékmenetnek is: ezen koncepciót emeli most nézetre az It Takes Two, melyben hőseinknek (és így nektek) a legkülönfélébb műfajokban és szituációkban kell összedolgozniuk.

Balan Wonderworld

A Sonic the Hedgehog szülőatyja, Naka Júdzsi egészen a kilencvenes évekbe repít vissza bennünket legújabb játékával, a Balan Wonderworld ugyanis egyértelműen a korai 3D-s platformereket idézi felépítésével és képi világával. A játékmenet terén itt a több mint 80 féle öltözék jelenti a fő csavart, melyek mind különböző képességekkel vértezik fel hősünket.

Black Legend

A Black Legend egy meglehetősen sötét hangulatú fantasy RPG, mely az alternatív 17. században játszódik, egy olyan világban, amit a holland és a belga építészet ihletett. Maga a harc egy körökre osztott stratégia formájában realizálódik, az összecsapások során pedig 15 különböző karakterosztály biztosítja a változatosságot.

Kaze and the Wild Masks

A Balan Wonderworld mellett egy másik játék is megidézi ezen a héten a kilencvenes évek platformereit: ez nem más, mint a Kaze and the Wild Masks, amely azonban 3D helyett 2D-s játékmenetet és gyönyörű, szó szerint meseszerű világot kínál több mint 30 pályán keresztül.