Kettőt pislantunk és már a márciusnak is vége. Na jó, a vége még odébb van, de az első hetet tényleg kihúzhatjuk a naptárból. Ráadásul most hosszú hétvége lesz. Szerencsére a PS Store ellát minket játékokkal, így unatkozni nem fogunk. Lássuk, ezen a héten mire volt érdemes odafigyelni.

Monster Energy Supercross 4

  • Ár: Standard Edition 23 990 Ft / Special Edition 31 190 Ft
  • PS Store adatlap

A Monster Energy AMA Supercross Championship hivatalos játéka, a Monster Energy Supercross immár a negyedik résszel jelentkezik, amiben egy teljesen új karrier játékmód is helyet kapott. Tanulj új képességeket a Future kategóriában, szerezz szponzort a Rookie-ban és légy profi a Pro kategóriában, olyan motorokat meglovagolva, mint a 450SX. A Special Edition a teljes játék mellett a season passt is tartalmazza.

Monster Truck Championship Rebel Hunter Edition

Új kiadással jelentkezett a tavaly megjelent Monster Truck Championship. A Rebel Hunter Edition nem csak PS5-re hozta el a játékot, de tartalmaz egy exkluzív Rebel Hunter dizájnt, a Magnum, Victory és Frantic nevű új Monster Truckokat, valamint a Charleston versenypályát.

Hunting Simulator 2 Bear Hunter Edition

A Hunting Simulator 2 is megérkezett PS5-re, ezzel együtt megjött a Bear Hunter Edition, amivel megkezdődhet a medvevadász-idény. Ehhez számos újdonságot is kapunk, mint például két új fegyvert, a Winchester XPR Strata Threadedet és a Browning Maral SF Grade 5 Monte Carlo Flutedet.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time

Hosszú várakozás után tavaly újabb számozott folytatással jelentkezett a Crash Bandicoot-széria, most pedig befutott PS5-re is. A Toys for Bob által készített Crash Bandicoot 4: It's About Time, ahogy a neve is mutatja, az idő manipulálását helyezi a történet középpontjába. A játékban többek között egy új helyszín, új mechanikák és új karakterek is felbukkantak, de ne aggódjunk: a hagyományos Crash élmény így is megmaradt.

További megjelenések