• Március 22-én jelenik meg a TrackMania Turbo
  • Az októberi halasztást követően számos hibát kijavítottak a fejlesztők a játékban
  • Új trailer is érkezett

A tavalyi E3 alkalmával jelentette be a francia Ubisoft a TrackMania-széria új epizódját, mely a Turbo alcímet kapta, és akkor még úgy tűnt, hogy 2015 noveberében kerül a játék a boltok polcaira. A fizika törvényeire fittyet hányó autóversenyen azonban akadt még csiszolnivaló a felhasználók visszajelzései alapján, így a kiadó és a Nadeo fejlesztőgárdája úgy döntött, hogy mégsem dobják piacra a programot 2015-ben, előbb inkább kijavítják annak hibáit. 

Ezekből pedig akadhatott pár, hiszen majd csak március 24-én debütál a TrackMania Turbo PC-n, PS4-en és Xbox One-on – jelentette be a Ubisoft. Az eltelt idő nem volt haszontalan, hiszen a fejlesztők csiszoltak a kampányon és a felhasználói felületen, stabilabbá tették a multiplayer részleget, finomhangolták a Trackbuilder névre keresztelt pályaszerkesztő opciót, és lehetővé tették, hogy a saját magunk által kreált pályákon a barátainkkal versenyezhessünk.

Reméljük, hogy minden kardinális problémát sikerül a helyére tenniük a szakembereknek a frissen kijelölt premierig, mert amúgy remek szórakozásnak ígérkezik TrackMania Turbo: 200 trükkös pálya, offline (osztott képernyős) és online futamok, kooperatív versenyzés (melyben ketten irányíthatunk egy autót), VR-támogatás, és random generátorral felvértezett pályaszerkesztő várnak ránk a játékban.