• Megjelenési dátumot kapott az F1 23
  • A Champion Edition 3 napos korai hozzáférést biztosít

A versenyzés szerelmeseit, különösen a Forma-1-rajongókat igazán kellemes hírrel lepte meg az Electronic Arts és a Codemasters, ugyanis elárulták, hogy 2023. június 16-án fog begördülni az F1 23 PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, leleplezés kíséretében kiadták az első, közel 2 perces kedvcsinálót is a játékról. Persze mivel egy minden évben új résszel jelentkező sorozatról beszélünk, így a bejelentés azért annyira nem volt meglepő, de legalább már tudjuk, hogy mikor állhatunk majd végre újra rajthoz.

Az F1 23 visszahozza a tavaly kimaradt drámai Braking Point sztori módot, a My Team Career Mode keretében álomcsapatunkkal szállhatunk versenybe, de akár osztott képernyőn, más platformok játékosaival és a Racenet Leagues netes futamai is kedvünkre versenghetünk majd 20 pilóta és 10 csapat közül válogatva. A türelmetlenebb rajongók a Champions Edition kiadást választva a számos digitális extra mellett már három nappal korábban a volán mögé ülhetnek, hogy kedvünkre száguldozzanak a már ismerős helyszínek mellett Las Vegas és Katar versenypályáin is.

Keveseknek adatik meg, hogy a Hungaroring vonalvezetésén száguldozhatnak egy F1-es autóval, de az F1 23-mal te is átélheted az élményt! Ha érdekel az F1 23, megtalálod a Konzolvilág kínálatában.