Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

A Q24G2A/BK kompakt 24″-es kijelzője a QHD felbontással párosítva rendkívüli élességet és részletességet biztosít 123,4 ppi (pixel per inch) képpontsűrűséggel, ami sokkal magasabb, mint a szabványos 24″-es Full HD vagy 27″ QHD kijelzők esetében. A nagy képpontsűrűség és a helytakarékos kialakítás ideális választássá teszi a monitort a magával ragadó játékélményt kereső játékosok számára anélkül, hogy sok helyet kellene feláldozniuk az íróasztalon. A Q24G2A/BK monitorra vékony keret jellemzők, amely alkalmas a többmonitoros felállításra, valamint egy állítható magasságú állvánnyal is rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megtalálják a tökéletes ergonómiai pozíciót. Az IPS panel 178°/178°-os széles látószöget kínál, így közvetett szögekből is kényelmes látási élményt biztosít. 108,7%-os sRGB lefedettségével a monitor gazdag, élénk és pontos színeket biztosít, így alkalmas játékhoz és kreatív munkához egyaránt.

aocgq24g2abksp1200x628.jpg

A reszponzív IPS panellel ellátott Q24G2A/BK 1 ms válaszideje (MPRT) gyors játékmenetet biztosít ghosting hatás vagy bemozdulás nélkül. A monitor 350 cd/m² maximális fényereje élénk és tiszta látványt nyújt különböző fényviszonyok között is. A Q24G2A/BK modell NVIDIA G-SYNC-kompatibilis, és így gördülékeny, szakadozásmentes játékot garantál, csökkentett bemeneti késleltetéssel, következetes és élvezetes élményt biztosítva. Az AOC G-Menu szoftverének segítségével a szín, overdrive vagy további gaming beállítások egyszerűen módosíthatók. Ezek közé tartoznak: Shadow Control a kiemelési és árnyékszintek beállításához, Low Blue mód a kényelmes éjszakai használathoz, Dial Point, célkereszt, amely minden esetben pontosan céloz, és egy Frame Counter, amely megjeleníti az aktuális képkocka/másodperc értéket.

Az AOC GAMING Q24G2A/BK monitor 2023 májusától elérhető 279 eurós ajánlott fogyasztói áron.