• Mától Magyarországon is elérhető a Disney+
  • Több ezer Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és Star produkcióval
  • 2490 Forint a havidíj, 24900 Forintért lehet éves előfizetést vásárolni

Ma, 2022. június 14-én hivatalosan is megkezdte magyarországi működését a Disney+. A feltörekvő streamingszolgáltató kínálatát több ezer Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic és Star produkció színezi. Műsorra kerülnek tehát a hollywoodi stúdió sikerfilmjei (köztük a Szörnyella és az Encanto), a Moziverzumot kiterjesztő sorozatok (például a Holdlovag, a Loki és a WandaVízió), illetve az egyre bővülő Star Wars univerzum alkotásai, így A mandalóri, az Obi-Wan Kenobi és a The Book of Boba Fett.

Technikai oldal

Egy előfizetéssel hét különböző profilt lehet nyitni, legfeljebb tíz eszközre biztosít korlátlan számú letöltést a platform. Egyidejűleg négy különböző képernyőn lehet streamingelni, megfelelő eszközökön akár 4K Ultra HD streaming Dolby Vision és Dolby Atmos minőségben. A cég szülői felügyeleti rendszert épített ki gyerekbarát móddal és gyerekprofilokkal.

disney-plus-logosupplied1536x864.jpg
(A kép forrása: What's On Disney Plus?)

Előfizetés

A Disney+ havi előfizetési díja 2490 Forint, az éves szolgáltatás viszont mindössze tíz hónap áráért, vagyis 24.900 Forintért rendelhető. Regisztrálni a szolgáltató magyar honlapján lehet.

Ti előfizettetek már? Melyik produkciókat nézitek elsőként a Disney+ műsorán és milyen sorozatokat vártok a következő hónapokban?