Most már minden kalandjáték-rajongó megnyugodhat: 19 nappal a Kickstarter-kampány vége előtt összegyűlt a Dreamfall Chapters elkészítéséhez szükséges 850 ezer dollár, sőt, a hír írásának pillanatában már 925 ezernél jár a számláló.

A program tehát meg fog jelenni, mivel viszont még közel három hét hátra van, kaptunk klassz kis finanszírozási célokat -- a felső határ kétmillió dollár lesz, de addig még sokat fel kell oldani. Eddig egymillióig tisztázott, hogy milyen jutalmak ütik a markunkat: 900 ezernél elkészül a maces és linuxos port (ez már teljesült); 950 ezernél kapunk egy játékbeli, kidolgozott infógyűjteményt, a Könyvtárat; 1 milliónál új küldetések és helyszínek kerülnek a programba.

A fejlesztők ezen felül lelepleztek egy új fajt is, a varázslatos tulajdonságokkal felruházott mangoyykat, akikkel a sztori folyamán találkozunk majd, s kiknek a lent látható, szomorú szemű fajtársa a történetben kiemelten fontos lesz. Az északi hegyormok majomemberein túl sok újat nem tudtunk meg, de sebaj, a játék jön, mi pedig nagyon-nagyon boldogok vagyunk.

Elkészülhet a Dreamfall Chapters