• A Disney több kiemelt filmjének premierjét elhalasztotta
  • A Galaxis őrzői 3 bemutatója marad 2023. május 5.
  • Elkezdődött a forgatás

Noha a Disney számos kiemelt cím (pl. Indiana Jones 5, Marvel-filmek) premierjét halasztotta el hétfőn, A Galaxis őrzői 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3) munkálatait nem érinti a változás. Először Chris Pratt tweetelt egy videót, amiben világossá tette, hogy elkezdődött a szuperhősfilm forgatása. A rövid felvételen népszerű sorozata, a Városfejlesztési Osztály (Parks and Recreation) kapcsán is ejtett néhány szót: Parks and Recollection című podcastját hirdette.

Hamar érkezett a megerősítés James Gunn rendezőtől, aki jóllehet tömérdek produkcióban vesz részt jelenleg, bejegyzésében leszögezte, hogy nem csúszik A galaxis őrzői 3 bemutatója, a tervek szerint 2023. május 5-én debütál a film nagyvásznon. „Kész a forgatókönyv, a storyboard, összeállít a stáb és a színészgárda, készen állunk a munkára. Valami nagyszerűt fogunk készíteni nektek” – írta rajongóinak címezve.

A film története egyelőre nem ismert, viszont nemrég kiderült, hogy a Will Poulter alakította Adam Warlock támad az Őrzőkre az új epizódban. Utóbbi meglepő döntés, hiszen a karaktert jobbára hősként ábrázolnak a képregényekben. Sajtóértesülések szerint Mordály (Rocket Raccoon) múltjában is jobban elmerül majd a harmadik rész. Ti várjátok már a premiert?

guardians-of-the-galaxy-mosomaci.jpg(A kép forrása: Vix)