• Az Örökkévalókat idegenek teremtették 7000 éve, hogy védelmezzék az emberiséget
  • A november 4-én debütáló film a Végjáték eseményei után játszódik
  • A magyar előzetest itt láthatjátok

Bő három hét van már csak hátra az Örökkévalók (The Eternals) november 4-i premierjéig, ezért hivatalos magyar előzetese után a Marvel rövidebb ajánlók megosztásával igyekszik szem előtt tartani a Bosszúállók helyébe lépő új szuperhős csapatának mozibemutatóját. Ezeken kicsit közelebbről megismertük a kivételes szemekkel rendelkező Ikaris-t (Richard Madden), illetve az elegáns, bár hatalmas fegyverével félelmetesnek mutatkozó Thenát (Angelina Jolie).

A frissen közzétett videókban feltűnik a Gemma Chan alakította Sersi is, illetve a Salma Hayek megformálta Ajak. Noha akció közben egyelőre nem látjuk utóbbi vezéregyéniségnek tűnő karakterét, a lenti videókból kiderül, hogy a filmben bőven lesz harc.

A címszereplőket 7000 éve teremtették idegenek, hogy védelmezzék a Földet. Eddig nem látták elérkezettnek az időt, hogy színre lépjenek, Thanos ténykedése után azonban olyan veszély fenyegeti a bolygót, amikor a legerősebb szuperhősök már nem maradhatnak árnyékban. Ti várjátok az Örökkévalók premierjét?

A NEGYEDIK FÁZIS FILMJEI

A Moziverzumon kívül készül a Venom 2.

611d179bc040ad0018cee437.png
(A kép forrása: Insider)