• 2021. december 22-én debütál a Mátrix 4
  • Főszerepekben újfent Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss
  • Elcsúsztatták a Jurassic World: Világuralom premierjét

Folyamatosan kapjuk a híreket a nagy blockbusterek premierjeinek halasztásáról (James Bond: Nincs idő meghalni – 2021. április 2., Dűne – 2021. október 1., The Batman – 2022. március 4.), ma pedig egy újabb régóta várt opusz, a Jurassic World 3 bemutatóját is elcsúsztatta a Universal. Van azonban egy jó hírünk: a Mátrix 4 előbb kerül mozikba a tervek szerint.

Mátrix 4

A nyáron 2022. áprilisára tolt Mátrix 4 debütjét most előrehozta 2021. december 22-re a Warner Bros. Ez ugyan még így is bő fél éves csúszást jelent a karantén előtt tervezett premierhez képest, mégis jó hír az aktuális trendekhez mérten. A Lana Wachowski vezényletével készülő műben visszatér Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss. Egy februári felvétel tanúsága szerint pedig ezúttal sem lesz hiány Neo és Trinity extrém akciómutatványaiból.

matrix.jpg

Jurassic World: Világuralom

Szeptemberben ugyan érkezett – az élőszereplős filmeket is rendező – Colin Trevorrow gondozásában egy animációs Jurassic World a Netflixre, a legtöbben mégis a mozis franchise folytatását várják. Amerikai sajtóértesülések szerint hamarosan befejeződnek a Világuralom munkálatai, a főszereplő Chris Pratt-Bryce Dallas Howard duót és a mellettük visszatérő Sam Neill-Jeff Goldblum-Laura Dern hármast viszont csak 2022. június 10-től láthatjuk majd nagyvásznon.

a-jurassic-world-harmadik-resze-is-csuszik-egy-evet.jpg