• November 19-én debütál a Nincs idő meghalni
  • 163 percével ez lesz az eddigi leghosszabb Bond-epizód
  • Főszerepben Daniel Craig, Rami Malek, Ben Whisaw, Naomie Harris, Christoph Waltz és Léa Seydoux

Lassan beindult a hazai mozipiac, és ha nem jön valai hirtelen krízis, november 19-én a huszonötödik, jubileumi James Bond-epizódot is bemutatják nálunk. A Nincs idő meghalni (No Time to Die) története szerint Jamaikából érkezik Európába, egész pontosan Londonba, Norvégiába és Olaszországba a 007-es, hogy egy titokzatos gonoszt megállítson, akit Rami Malek alakít.

Visszatér a vászonra Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Christoph Waltz és Naomie Harris, illetve – a Bond lányok közül elsőként két részt vállalva – Léa Seydoux is újra feltűnik a vásznon. Ellenben ez lesz Daniel Craig utolsó címszerepe, amivel Roger Moore és Sean Connery mögött, de Pierce Brosnan előtt ő a harmadik legtöbb epizódot vállaló Bond-színész. A direktori székben Cary Fukunaga (Hontalan fenevadak) ül, a zenét pedig Hans Zimmer szolgáltatja.

Alább láthatjátok a frissen közzétett második előzetest:

163 percével a Nincs idő meghalni lesz egyébként az eddigi leghosszabb rész. Ezzel mintegy tizenöt perccel lesz terjedelmesebb a játékidő, mint az eddigi csúcstartó, a 2015-ös 148 perces Spectre esetében. Maga a nyitójelenet is új rekordot állít fel a híresztelések szerint, egyes források húsz perces expozíciót jósolnak. Érdekesség egyébként, hogy Craig nevéhez fűzödik a négy leghosszabb, valamint a legrövidebb (A Quantum csendje, 106 perc) Bond-film is.

jon-az-utolso-daniel-craig-fele-bond-elso-elozetese-ime-az-elso-kepsorok.jpg