• Május 19-én debütál az Angelyne életét feldolgozó limitált széria a Peacockon
  • Ő a nyolcvanas évek népszerű celeb modellje volt

Mostanában egyre több produkció készül titokzatos módon meggazdagodó, befolyást szerző emberekről, elég csak Az örökösnő álarca mögött vagy a The Dropout című sorozatokra gondolni. Hamarosan a Peacock folytatja a sort Angelyne című szériájával, aminek címszereplője a Paris Hilton és a közösségi média előtti világ dívája, született Renee Goldberg. „Én egy ártatlan kiskutya vagy egy pornósztár vagyok. Az vagyok, aminek csak látni akarsz engem” – hangzik el a frissen kiadott előzetesben.

angelyne-emmy-rossum-1.jpg
(A kép forrása: Flickering Myth)

„Szeretem Angelyne-t. Olyan, mintha Marilyn Monroe egy sütőbe került volna egy nyolcvanas évekbeli punk Barbie babával és jó adag new age spiritualitással” – vallott karakteréről Emmy Rossum, akit a Titokzatos folyóból és Az operaház fantomja 2004-es filmváltozatából ismerhettek. Angelyne szülei egyébként megjárták az egyik észak-lengyelországi koncentrációs tábort, majd a nácik kiűzése után visszatértek otthonukba. Lányuk még a keleti blokkban született, a család azonban Izraelbe, onnan pedig az Államokba emigrált.

thr23feaangelyne-3-splash2017.jpg
(Angelyne a valóságban, a kép forrása: THR)

A Spartacus – Vér és homok egyik alkotója, Allison Miller és Sam Esmail (Mr. Robot) a The Hollywood Reporter 2017-es oknyomozó cikke alapján dolgozta fel a jellegzetesen szőke hősnő történetét. Május 19-én debütál a limitált széria (a limitált széria évadjai kerek történeteket mesélnek el, de a minisorozatokkal ellentétben az alkotók meghagyják a folytatás lehetőségét). Alább láthatjátok a hivatalos előzetest.