• A Natalie Portman alakította űrhajós hősnő a Földre való visszatérés és a társadalomba való visszailleszkedés nehézségeivel küzd meg
  • Október 4-én debütál Noah Hawley (Fargo; Légió; Dr. Csont) első nagyjátékfilmje

Nemrég Ryan Goslingéknak az űrutazás nehézségeivel kellett megküzdeniük Damien Chazelle Az első ember című filmjében, a Lucy in the Sky Natalie Portman alakította főhőse viszont a Földre való hazatéréssel és a társadalomba való visszailleszkedéssel bírkózik meg. Miután férjével nem tudja folytatni házasságát, űrhajós ex-kollégájával kezd kapcsolatot, ám újdonsült szerelme hamar elhagyja őt, és ezzel kezdődik az igazi lejtő a hősnő számára.

124291107600160156938420016015693928001-vs.jpg

A Fargo, a Légió és a Dr. Csont készítésében is részt vevő Noah Hawley első nagyjátékfilmje a Brad Pitt nevével fémjelzett Ad Astra filozofikus hagulatához hasonló élményt ígér. A főszereplőket Portman, Jon Hamm és Dan Stevens alakítják, a premiert október 4-re tűzték ki. Alább láthatjátok a film első teljes előzetesét (a Fox korábban közzétett már egy teasert), aminek a végén egy apró pillanatra felcsendül a Beatles címadó slágere is.