• Előzetest kapott az V. Henrik életét feldolgozó netflixes film
  • A főszereplőket Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, valamint Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp alakítják
  • A streamingszoláltatók gyártásában készülő filmek jövőjéről itt olvashattok bővebben

Brad Pittet eleget láthatjuk mostanában, Tarantino Volt egyszer egy… Hollywoodja már mozikba került, illetve nemsokára bemutatják az Ad Astrat, a Netflixen hamarosan debütáló The Kingben azonban csak producerként bukkan fel a neve a stáblistán. A film érdekessége, hogy Scorsese The Irishmanjéhez hasonlóan mozikban is bemutatják a produkciót, először azonban pár nap múlva, a Velencei Fesztiválon vetítik majd (a streamingszoláltatók gyártásában készülő filmek jövőjéről itt olvashattok bővebben).

the-king-netflix-original-timothy-chalamet-3.jpg

Shakespeare drámájának Eger mellett forgatott filmadaptációja az 1413-1422 között regnáló V. Henrik angol király életét mutatja be. A főszereplőket Timothée Chalamet, Robert Pattinson, Joel Edgerton, Ben Mendelsohn, valamint Johnny Depp lánya, Lily-Rose Depp alakítják, a rendezői székben pedig a forgatókönyvet is jegyző David Michôd (Országúti bosszú) ül. Alább láthatjátok az első előzetest.