Három videojáték-bajnokságon is részt vehettek, ha december 13-án ellátogattok a Hungexpóban megrendezésre kerülő Mondo Games PC Guru Show Karácsony 2015-re. Belekóstolhattok a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution, kipróbálhatjátok tánctudásotokat a Just Dance 2016-ban vagy megmérkőzhettek egymással a League of Legendsben.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution

Az Animekarácsonyonon kipróbálhatjátok a Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolutiont szabad játékban vagy a bajnokságra való nevezés keretén belül. A Naruto-világ több mint 100 karakterét választhatjátok a csatákhoz. A játék tovább fejlődött harcrendszerének köszönhetően különleges csapatok, még látványosabb mozdulatok és elképesztő harcok várnak rátok. A Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Revolution-bajnokság 16 fős egyenes kieséses verseny lesz, amit PlayStation 3-on lehet megvívni.

A bajnokságról és a szabályokról részletesebben olvashattok a Mondocon honlapján.

naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-revolution.jpg

Just Dance 2016

Úgy érzitek, újra itt az ideje, hogy picit megmozgassátok a tagjaitok? Akkor az Animekarácsonyon a helyed, ahol lehetőséged lesz szabadon vagy versenyszerűen kipróbálni a Just Dance 2016-ot. Az egyenes kieséses versenybe a szintfelmérőn legjobban szereplő 16 játékos jut tovább, miután eredményük alapján két csapatra (kezdő és haladó) osztják be őket. Eztán indul a 8 fős kieséses verseny, ahol párosával mérkőzhettek meg egymással. A versenyre való regisztráció helyben történik. Ehhez szükséges a teljes név, becenév és az e-mail cím megadása.

A bajnokságról és a szabályokról részletesebben olvashattok a Mondocon honlapján.

just-dance-2016.jpg

League of Legends

A Riot Games, a GamerEvents és a PC Guru támogatásában League of Legends minibajnokság is lesz. A mérkőzések 3v3 felállásban mennek majd a Twisted Treeline arénában, az EUNE szerveren. Szintmegkötés nincs, a jelentkezés pedig a helyszínen történik, ahol saját fiókkal, háromfős csapatonként kell jelentkezni.

kp3jpnf.jpg