• Még készül a STRAFE
  • Egy új trailer érkezett a Kickstarter kampány sikerének évfordulója alkalmából
  • Holnap hajnalban egy élőközvetítés is lesz

Pontosan egy évvel ezelőtt történt az, hogy a STRAFE sikerrel zárta a Kickstarter gyűjtését: a kért 185 ezer dollár helyett 207.874 dollár jött össze. Ez azt jelenti, hogy a 90-es évek lövöldéit megidéző, ultravéres játék elkészülhet, és javában készül is, bár az elmúlt esztendőben nem igazán volt miről beszélni -- egészen mostanáig.

A Kickstarter siker évfordulója alkalmából a STRAFE ma egy új videót kapott, ami ugyan nem olyan emlékezetes, mint a fantasztikusan jól sikerült kampány videó (ha még nem láttátok, akkor sürgősen pótoljátok), de azt nehéz is lett volna túlszárnyalni. Helyette kaptunk egy, zongorára átírt Smash Mouthtal aláfestett trailert, ami így leírva tudom, hogy nem hangzik túl jól, de higgyétek el, működik.

Ezen kívül, magyar idő szerint hajnali négy órakor egy élőközvetítés is lesz. Egy órán keresztül láthatjuk majd a játékot, közben a fejlesztőcsapat, a Pixel Titans válaszolgat a kérdéseinkre, kisorsolnak 5 Corsair Strafe billentyűzetet, illetve lelepleznek egy új videót. Az élőközvetítést itt lehet nézni.

strafe.jpg