• A csapat pihen egy nagyot
  • De a társalapító szerint már megy az ötletelés
  • Az új játékuk egy sci-fi RPG is lehet

Több mint háromévnyi Early Access, azaz korai hozzáférésű státusz után nemrég végre megjelent a várva-várt Baldur's Gate 3, hogy könnyűszerrel elrabolja a CRPG és a Forgotten Realms rajongók szívét – meg persze szabadidejét. A Baldur's Gate 3 még csak nagyjából egy hónapja került ki Early Access-ből, és alig néhány napja jelent meg PlayStation 5-re, de úgy tűnik, a mögötte álló Larian Studios máris készen áll arra, hogy elkezdje a következő játékának munkálatait.

A Larian társalapítója, Swen Vincke egy interjúban elmondta, hogy máris valami újjal foglalkozik, és "lezárja azt a fejezetet" a pályafutásában, ami a Baldur's Gate 3 volt. Ez mondjuk meglepő lehet ennyire hamar, hiszen még mindig jönnek patchek és a hotfixek a játékhoz. Vincke megerősítette, hogy már "a következő játékkal vannak elfoglalva", most, hogy a Baldur's Gate 3 PS5-ös verziója is megérkezett. A javításokon és frissítéseken immár egy másik csapat dolgozik tovább, a Larian munkatársai pedig pihennek egy nagyot, miközben Vincke megálmodja, hogy merre tovább. Azt is elmondta, hogy a fantasy és a sci-fi az a két műfaj, ami személy szerint a leginkább érdekli, így talán a Larian következő játékában már az űrbe mehetünk.

Figyelem! Szeptember 4-10. között a Don Pepe weboldalán a "pcguru20" kóddal 20% kedvezménnyel tudtok 26 cm-es pizzát rendelni, az "esport15" kóddal pedig 15% kedvezményt kaptok a 32 cm-es pizzákra.