• Ezra Miller bocsánatot kért korábbi tetteiért és szakszerű orvosi segítséget kért
  • Források szerint a Warner nem venné el tőle Flash szerepét, ha kikúrálja magát

Miután a bulvár sajtó tort ült Ezra Miller botrányai fölött és a színész egyre nehezebb helyzetbe került a hatóságok szorításában – a huszonkilenc éves színészt betöréssel, garázdasággal és bántalmazással is vádolják –, eljött a fordulat ideje. Miller képviselőjén keresztül hozta nyilvánosságra, hogy bánja múltbéli tetteit és szakszerű segítséget kért állapota javításáért.

„Mivel a közelmúltban intenzív válságon mentem keresztül, most megértettem, hogy összetett mentális egészségügyi problémákkal küzdök és megkezdtem az állandó kezelést. Szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől, akit megriasztottam vagy felzaklattam korábbi viselkedésemmel. Eltökélt vagyok, hogy szükséges erőfeszítések árán visszatérjek életem egészséges, biztonságos és termékeny szakaszába” – jelent meg a közlemény a The Hollywood Reporter hasábjain.

gettyimages-1057587450-h2020.jpg
(A kép forrása: THR)

Miller üdvözlendő lépése egyébként a Warner legoptimistább válságforgatókönyvébe illeszkedik (források szerint három különböző verzióval készült a hollywoodi stúdió vezetése). Eszerint a színész nyilvánosan megbánja tetteit, kikúrálja magát és megtarthatja Flash szerepét, aminek keretében jövőre vászonra kerül a szuperhős saját filmje.