Az év elején még nem gondoltuk volna, hogy decemberben bármiféle izgalmakat tartogatni fog Heti PS Store megjelenések rovatunk, hiszen ez a hónap már erősen visszafogott szokott lenni ilyen szempontból. De nem 2020-ban, hiszen a kiadók még az esztendő legvégére is tartogattak néhány nagy durranást, melyek közül párat éppen erre a hétre időzítettek. Nézzük, miféle friss címeket találni most a PS Store-on!

Immortals Fenyx Rising

A Watch Dogs: Legion és az Assassin's Creed Valhalla után megérkezett a Ubisoft nagy év végi open world-triójának harmadik darabja, az Immortals Fenys Rising is, amely lényegében az Assassin's Creed Odyssey fejlesztése során nőtte ki magát egy különálló projektté. A hátteret ennek megfelelően itt is a görög mitológia adja, hangsúlyos karakterfejlődéssel és egy csipetnyi hummoral megfűszerezve. Tesztünkből kideríthetitek, milyen lett.

Empire of Sin

A Romero-házaspár egy egészen egyedi stratégiai játékkal rukkolt elő, az Empire of Sin ugyanis a birodalomépítős tycoontól kezdve a grand strategyn át a 4X-ig szinte mindegyik alműfajból merít egy kicsit, meglocsolva az egészet az 1920-as évek Chicagójának alvilágával. Róla is olvashattok már tesztet oldalunkon.

Chronos: Before the Ashes

A Chronos nem mai darab, hiszen még néhány éve jelent meg, mint VR-játék, a Gunfire Games azonban most úgy döntött, hogy kipofozza kicsit, elérhetővé teszi "normál" platformokra is, valamint összeköti a tavaly megjelent Remnant: From the Ashes világával. Egy nem mindennapi alapötletű akció-RPG-ről van szó, melyben nagy ára van minden egyes halálnak, hiszen karakterünk ilyenkor egy évvel öregebbé válik.

Worms Rumble

Néhány hete ünnepelte huszonötödik születésnapját a Worms, ami jó alkalomnak bizonyult a Team17 számára, hogy visszahozza a kukacháborút, méghozzá megújult formában, a Worms Rumble ugyanis a sorozat első olyan epizódja, amely nem körökre osztott, hanem valós időben zajló csatákat kíván. Ezúttal ráadásul mindenki egyetlen gilisztát irányít csupán, egyszerre akár 32-en, így nagyszabású online csatározásra érdemes felkészülni. A PS Plus-előfizetők ingyen húzhatják be!

További megjelenések