A Kotaku adott ki egy videót, amiben különböző meg nem valósított játékelemeket mutatnak be a Fallout 4-ből. Ezek közül az egyik legérdekesebb a Combat Zone nevű terület, ahol az eredeti elképzelések szerint ökölharcot vívhattunk volna kupakokért. Természetesen minél nehezebb lett volna egy küzdelem, annál több kupak üthette a markunkat.

A Combat Zone területe benne is maradt a játékban, teljes egészében kidolgozva az ajándékshoptól a nézőtéren át a ringig. Csak, amikor belépünk oda nem ökölharcot, hanem tűzpárbajt vívhatunk a helyi riderekkel. Pedig az egyik trailerben még eredeti valójában szerepelt ez a sportos mellékküldetés. Vajon végül miért nyisszantották ki? Esetleg félretették egy jövendőbeli DLC-hez?

Emellett ráleltek a 20 Leagues Under the Sea című küldetés nyomaira is néhány pályaelem és szöveg képében. Mindez arra utal, hogy a Fallout 4-ben lett volna egy víz alatti Vault, amit meglátogathattunk volna. Vagy meglátogathatunk majd egy DLC-ben?

Hogy ezek valaha is visszakerülnek, az egyelőre jó kérdés. Én személy szerint mindkettőt szívesen látnám, hiszen tovább színesítenék a világvége utáni mókázást.