A nem létező tél után lassan tényleg tavaszba hajlik az idő, így a megjelenések is elkezdenek ritkulni, ám addig még van pár – remélhetőleg játékban gazdag – hónapunk. Ilyen a március is, melynek eladási listáját még mindig a Hogwarts Legacy vezeti. Ám hamarosan, ha nem is trónbitorlók, de várományosok egész sora érkezik, addig viszont egy relatíve visszafogottabb hét összegzése áll előttünk.

230302.jpg

The Last Spell (PS4, PS5)

A mágia okozta világvége után az egyetlen esély a túlélésre az Utolsó varázslat elmormolása, mely elvágja a világot a misztikus erőktől. Ez azonban nem megy egyik pillanatról a másikra, az inkantáció ugyanis napokig tart, a mi feladatunk pedig kis csapatunkkal megvédelmezni a mágusokat az éjjel támadó hordáktól – mindezt egy körökre osztott taktikai szerepjáték formájában.

Transport Fever 2: Console Edition (PS4, PS5)

Konzolokra is ellátogat az elmúlt évek egyik legjobb logisztikai-menedzsment játéka, a Transport Fever 2, melyben vasútvonalak és egyéb földi-vízi-légi szállítási láncok kiépítése és üzemeltetése a feladatunk a világ minden táján. A történelmi eseményeken és helyszíneken alapuló kampány mellett szabad játékban is próbára tehetjük képességeinket, éppen ezért a stílus kedvelőinek kihagyhatatlan darab.

The Outer Worlds: Spacer's Choice Edition (PS4, PS5)

Ha eddig kimaradt volna az életedből a The Outer Worlds, akkor most itt a remek alkalom lecsapni a mindent magában foglaló verzióra. Ebben a retro-futurisztikus szerepjátékban könnyű elveszni, már ha az ember kedveli a zsáner régivágású darabjait modern köntösben, úgy, ahogy azt illik: rengeteg olvasnivalóval, számtalan döntési lehetőséggel és töménytelen szatirikus humorral megspékelve.

További megjelenések