A játékkiadók lassan mind felébrednek téli álmukból, így egyre több nagy cím lát napvilágot. Már megjelent a Hogwarts Legacy és a Forspoken, most pedig egy újabb Horizon-játékkal gazdagodtunk, ami teljes mértékben igyekszik kihasználni a frissen megjelent PS VR2-ben rejlő lehetőségeket. Lássuk is, miből szemezgethettünk a héten.

Redemption Reapers (PS4)

Hirtelen csapnak le a világra a hátborzongató Mort seregei, akik nemzetet nemzet után pusztítanak el, és nyomukban nem marad más, csak a terror. A kétségbeesés közepette egy kis, helyi kontingens azonban mégis ellenáll. Ez az Ashen Hawk Brigade. Egy ravasz, meglepetésszerű támadásokra specializálódott csapat, amelyet egykor Faithless Reapers néven ismertek, és mindenki megvetette őket. Az emberek nem is sejtették, hogy éppen ez az egység lesz az egyetlen remény a Morttal szembeni háborúban.

Chef Life - A Restaurant Simulator (PS5, PS4)

Alkosd meg álmaid éttermét a Chef Life-ban. Te dönthetsz a konyhád felszereléséről és a csapatodról, nyomon követheted pénzügyeidet, és a beszállítókkal üzletelve olyan prémium minőségű alapanyagokat szerezhetsz be, amelyek a legigényesebb ínyenceket is lenyűgöznék. Nehéz a séfek élete, de legalább laktató.

Atomic Heart (PS5, PS4)

Az Atomic Heart egy szürreális FPS, amelynek eseményei egy alternatív Szovjetunióban játszódnak, amelyben bekövetkezett a robotokkal teli utópia, ami csakhamar disztópiává változik, miután a mesterséges teremtmények alkotóik ellen fordulnak. A káosz megakadályozása, valamint a lázadás okának megfejtése Sergei Nechaevre, a P-3-nak becézett főszereplőre és társára, a polymer kesztyűben létező mesterséges intelligenciára, Charlesra hárul.

Horizon: Call of the Mountain (PS5 PSVR2)

Itt az ideje, hogy visszatérjünk a 3000-es évekbe, amikor is a robotok és mesterséges intelligenciák uralják a világot, az emberiség pedig primitív törzsek formájában élnek. Igen, ez a Horizon-játékok univerzuma, ám a Horizon: Call of the Mountain nem Aloy történetét folytatja. A PlayStation VR2-re kiadott programban a Shadow Carja törzsből származó Ryast irányíthatjuk, akinek új rejtélyekkel kell foglalkoznia. De azért Aloy sem marad távol, hiszen, ahol a gépek rakoncátlankodnak, ott a Nora törzs felkentjének is meg kell jelennie.

További megjelenések