Folytatódik az év eleji dömping, bár ezúttal kicsit csendesebb és kisebb hírveréssel érkező játékok estek be a virtuális küszöbön. Miközben a híreket még javában a Hogwarts Legacy uralja, és feltehetően közületek is sokan nyüstölik a varázsvilágot, érdemes lehet néhány pillantást vetni az áruház felületére, mert akad újdonság ezen a héten is.

230202.jpg

Wanted: Dead (PS4, PS5)

A Team Ninja neve hallatán egyből felkapja az ember a fejét, a Ninja Gaiden és Dead or Alive alkotóinak hála ezúttal egy halálraítélt hong kong-i elit rendőrosztag menekülését követjük nyomon. A Wanted: Dead egy szerelmeslevél és főhajtás a kétezres évek hack-and-slash játékai felé, melynek cyberpunk világában hosszú, véres ösvényt vághatunk magunknak.

WILD HEARTS (PS5)

Már első ránézésre is egyértelmű, hogy a Wild Hearts a Monster Hunter sorozatnak állítana konkurenciát. A Koei Tecmo és az Omega Force együttműködésében készült játék Azuma képzeletbeli világába kalauzol minket, ahol elképesztő látványban lehet részünk, ahogy a technológia segítségével szörnyvadászatra indulunk.

Cities: Skylines - Remastered (PS4, PS5)

Ha eddig kimaradt volna, akkor most érdemes bepótolni a hiányosságot a Cities: Skylines városépítő játékában. A SimCity óta a legjobban sikerült, leghosszabban támogatott, és a rajongók által legkedveltebb játék elképesztő tartalommal tölthető fel, csak győzzük bezsákolni a DLC-ket.

További megjelenések