A hetente megjelenő játékok száma már egészen a megszokott kerékvágásban zajlik, igaz, ezen a héten elsősorban a közepes költségvetésű alkotások közül tudunk válogatni az újrakiadások mellett. Az alábbi címek némelyike megjelent már más platformokon, de kanapénk kényelméből most űzhetjük őket először.

screenshot-2-1920x1080-48f45370055d.jpg

Colossal Cave (PS5)

A Colossal Cave nevéhez hűen hatalmas barlangokba kísér minket, melyek felfedezése során a legváratlanabb helyeken bukkanhatunk ámulatba ejtő kincsekre. Nem csak mi járjuk azonban az elfeledett barlangokat, barátokra és ellenségekre egyaránt lelhetünk ebben a felfedezésre koncentráló játékban.

Tortuga - A Pirate's Tale (PS4, PS5)

Ha mindig is kalózkapitány szerettél volna lenni, akkor most itt a lehetőség, még ha csak virtuálisan is. A karibi térség kifosztásak során nem csak kincsekre, de komoly kihívásokra is lelhetsz, a tengeri csaták mellett pedig legénységed igényeire is figyelned kell.

Shadow Gangs  (PS4, PS5)

A Shadow Gangs nem számít új érkezőnek, hiszen a játék PC-n már megjelent, de most végre ellátogatott konzolokra is, hogy elmerülhessünk az árkádokat idéző, retró hangulatú beat ‘em up-ok világában – méghozzá modern, rajzolt grafika társaságában.

További megjelenések