A szilveszter közeledtével talán még jobban megritkulnak a megjelenések, mint karácsony előtt – hiába, a játékfejlesztők is csak emberek. Az újév közeledtével pedig aki teheti vagy buliba igyekszik, vagy családi körben tölti a 2022-es esztendő utolsó óráit. De éjfél előtt talán még befér valami a lenti listáról.

9-Ball Pocket (PS4, PS5)

A 9-Ball idehaza talán kevésbé ismerős, mint a biliárd vagy a snooker, pedig igen komoly bajnokságokat játszanak világszerte és nagy fogadások jellemzik, olyannyira, hogy még Martin Scorsese is forgatott filmet, Tom Cruise és Richard Price főszereplésével az azt övező miliőről, A pénz színe címen. Itt szerencsére barátságosabb környezetben van lehetőségünk kipróbálni e remek sportot.

9-ball-pocket.jpg

Adventure Pinball (PS4, PS5)

Ha a méltán híres budapesti Flippermúzeumba idén nem is sikerült eljutni, hogy élőben püföld a klasszikus gépeket, akkor még van esélyed kipróbálni magad három virtuális táblán is az Adventure Pinball jóvoltából. Kalózok, sárkányok és titánok legyőzése a feladat e fantázia szülte asztalokon, természetesen anélkül, hogy elvesztenénk minden golyót a nyolc küldetés teljesítése során.

adventure-pinball-1.jpg

Cubic Light (PS4)

Ebben a kis, egyszerű puzzle játékban a középen szereplő kép kivilágítása lesz a feladatunk a körülötte található „kapcsolók” elhelyezésével. A helyüket megtalálni eleinte nem lesz nehéz, de a nagyobb, egyszínű területek felosztása már kis gondolkodást kíván.

cubic-light.jpg

További megjelenések