Rohamosan közeledik az év vége, szóval egyre kevesebb a megjelenés, hiszen a hetek fogyásával a debütálásra váró programok is elfogynak – különös tekintettel a nagyobb címekre. De azért ezekben a napokban sincs okunk panaszra, hiszen van itt pár remek játék, amikkel elüthetjük az év utolsó heteit.

Evil West (PS5, PS4)

A vadnyugat az Evil Westben vadabb, mint valaha, ugyanis útonállók és bosszús indiánok helyett vérre szomjazó vámpírok és egyéb rémségek tartják rettegésben a pusztaságban elterülő városok és tanyák lakóit. Mi az utolsó vámpírvadászok egyikének, Jesse Rentiernek a bőrébe bújhatunk bele, hogy változatos fegyverarzenállal pusztítsuk el a földöntúli fenyegetést.

Saint Kotar (PS5)

A Saint Kotar színhelyét adó Sveti Kotar nevű falucska nem kifejezetten a Horvátországba látogató nyaralók elsőszámú célpontja. A sanyarú gyerekkoron átment Benedek és sógora, Nikolay mégis idelátogat, no persze ők sem kikapcsolódás céljából. Hőseink Benedek testvérét, egyúttal Nikolay feleségét, Viktóriát keresik a baljós, sötét titkokkal teli faluban. Útjukat okkultizmus, brutális gyilkosságok, boszorkányság és néhány olyan figura keresztezi, akik semmilyen nyaralási poszteren sem kaphatnának helyet.

Do Not Open (PS5)

Michael J. Goreng, a tekintélyes zoológus és járványkutató hatalmas nyomás alatt áll. Nem elég, hogy hangokat hall, de bent is reked saját házának torzított, nyomasztó változatában. Ráadásul a felesége és a lánya súlyos veszélyben van. És, ha mindez nem lenne elég, még egy szörnyűséges entitás is üldözi, miközben próbál kijutni a Do Not Open félelmetes kastélyából.

További megjelenések