Hello Neighbor 2 (PS4, PS5)

Immáron másodjára igyekszünk rájönni, hogy mit rejteget a rettenetes szomszéd, melynek irányításáért felelős MI viselkedése attól függően változik, hogy miként próbálunk túljárni az eszén. A második részben már az egész város egyszerre a játszóterünk és az ellenfelünk is, ahogy próbáljuk megfejteni Raven Brooks titkát.

Need for Speed Unbound (PS5)

A Need for Speed sorozatot aligha kell bemutatni, a legújabb felvonásban Lakeshore utcai versenyeinek legnevesebb díját igyekszünk bezsebelni, miközben csak négy hetünk van arra, hogy felküzdjük magunkat a csúcsra. Menet közben pedig garázsunkat a legvadabb, egyedien testreszabható járgányokkal töltjük fel, de persze száguldozásunkhoz nem csak ellenfeleinknek, hanem a rendőrségnek is lesz egy-két szava...

The Callisto Protocol (PS4, PS5)

A Callisto Protocol nagyjából 300 évet repít minket a jövőbe, ahogy a Jupter holdján, a Kallisztón rabosított Jacob Lee sorsának leszünk tanúi és irányítói. Ha a börtönélet nem lenne elég, a rabok egy napon elkezdenek szörnyekké változni, nekünk pedig a túlélésért és a menekülésért küzdenünk, miközben egyre sötétebb titkokra derül fény a halott holdon.

További megjelenések

Bár nem kifejezetten meghitt hangulatú játékokat sikerült találnunk az elmúlt időszakból, attól még teljes nyugalommal berakhatjuk őket a fa alá, még ha addig egész pontosan két hetet is kell pihenniük. Mondjuk digitális formátumban ez már nehezebb feladat lesz, de a kívánságlistán biztosan elférnek kényelmesen és feltűnésmentesen.

lead.jpg