Itt van hát a skandináv világvége, és valószínűleg még mindenki javában kalandozik a Kilenc Világban, hiszen igen tartalmasra sikerült a hét – vagy inkább az év – húzócíme, a God of War Ragnarök. De a  gyorsabb vagy mókásabb kalandokra vágyóknak sincs különösebben okuk panaszra, hiszen akad itt még egy-két régi ismerős, akik érdemesek a figyelemre.

God of War Ragnarök (PS4, PS5)

A God of War: Rangarök nem sokkal azután folytatja Kratos és Atreus történetét, ahol 2018-ban elváltunk tőlük. Javában tombol a Fimbulvetr, a skandináv világvége, a Ragnarök előszele, és két váratlan látogató érkezésével végképp eltűnik a remény, hogy nyugodtan átvészelhessék azt. A jötünök szóról-szóra beteljesedni látszó jövendölésével szállunk szembe, újraírva sorsunkat és jövőnket ebben a grandiózus kalandban.

Sonic Frontiers (PS4, PS5)

Sonic újra itt van és ismét kalandra indulunk  –  ezúttal egy teljesen nyílt világban, ahol öt nagy szigeten tehetjük próbára a kék sündisznó gyorsaságát és saját reflexeinket. A Sonic Frontiers során fejtörők, ügyességi feladatok, hatalmas ellenfelek, no és persze néhány ismerős arc vár felfedezésre. A külvilágon túl, a kibertérben pedig még komolyabb kihívások elé állhatunk, miközben egy ősi civilizáció rejtélyeit fedjük fel.

Return to Monkey Island (PS5)

Most már végre konzolokon is visszatérhetünk a Majmok szigetére Ron Gilbert tolmácsolásában, ahol Guybrush Threepwood abszurdba hajló point & click kalózkalandozásai tovább folytatódnak, bizarr helyzetekkel, okos fejtörőkkel és rengeteg felfedezéssel. A jól ismert, klasszikus játékmenet modern elemekkel feldobva igazodik a kor igényeihez, hogy zökkenőmentes legyen a semmihez sem hasonlítható élmény.

További megjelenések