Ahogy egyre közelebb kerül a szenteste, a játékmegjelenések is megritkulnak: hiába, az év ezen szakasza a meghittségről, a családról és a pihenésről szól – no meg a reményről, hogy a következő esztendő egy fokkal szerencsésebb, sikeresebb, jobb lesz, mint az előző volt. Ennek ellenére, az egyre szűkülő játékkínálatból még így is találtunk pár olyan kalandot, melyet nem érdemes kihagyni.

lead1217.jpg

The Witcher 3: Wild Hunt (PS4, PS5)

A Witcher 3: Wild Hunt kicsit olyan, mint monduk a Grand Theft Auto: ha megjelenik valamelyik újabb platformon, nem mehet el mellette az ember szó nélkül. Így karácsony előtt pedig különösen nem, mert ha eddig kimaradt volna, akkor itt a ragyogó alkalom, hogy az egész téli szünetre elfoglaltságot találjunk magunknak.

BLACKTAIL (PS5)

A mindössze 16 éves Yagát gyermekek eltűnése miatt vádolják a falujában, így menekülni kényszerül. Kalandja során elfeledett múltjának felderítése mellett az erdő és annak lakóinak sorsa is az ő kezébe kerül. A Blacktail eseményei során te alakíthatod Baba Yaga eredettörténetét: lehetsz az erdők őrzője vagy egy megtestesült rémálom, a döntés a tiéd!

Broken Lines (PS4, PS5)

A Broken Lines egy alternatív múltba kísér, ahol egy maroknyi katonát kell visszavezetnünk Európán keresztül, miközben a második világháború kellős közepén kellene valahogy túlélnie mindenkinek. Gyakran kényszerülünk döntéshelyzetekbe, melyek során embereink élete, a csapat összetartása és harci kedve a tét.

További megjelenések