A szenteste már csak pár órára van, de az újévig sem kell már sokat aludni. Szóval nem meglepő, hogy a játékkiadók sem serénykednek már, a nagyok már ellőtték az idénre felhalmozott puskaporuk maradékát. Az év végére már csak kisebb címek és lelkes indie csapatok játékai maradtak, de azért ezekre is érdemes lehet egy pillantást vetni!

emoji Kart Racer (PS5)

Ülj a volán mögé akár három játékostársaddal karöltve is, és versenyezz az emoji Kart Racer által kínált tizenhat intenzív versenypályán! Az egyedülálló emoji-generátor lehetőséget ad arra is, hogy több ezer kombinációból létrehozd a saját személyes emoji-versenyződet.

SURV1V3 (PS4, PS VR)

Felejtsd el, amit eddig tudtál az élőholtakkal teli játékokról, mert a SURV1V3 egy egyedülálló, realisztikus zombis FPS lett, amelyet kifejezetten VR-ra terveztek, és amely lehetővé teszi, hogy teszteld túlélési képességeidet. Játszd végig az izgalmas történetet egyjátékos, vagy kooperatív módban a barátoddal (maximum 2 játékos), és éljétek túl az apokalipszist!

VALKYRIE PROFILE: LENNETH (PS5, PS4)

A PSP-ről érkezett Valkyrie Profile: Lenneth című szerepjáték az istenek és halandók által szőtt sorsok bonyolult és szuggesztív története, amelyet átsző az északi mitológia, és intenzív harcok tarkítanak. Ismerd meg az 1999-ben útjára indult Valkyrie Profile-franchise eredetét.