A holnapi nap eljön 2022 utolsó hónapja, elkezdhetünk készülni a karácsonyra és az újévre. És persze jön a téli szünet is, ami alatt bőségesen lehet időnk játszani, ha a rokonság is hagyja. Na, de ez még a jövő, most maradjunk kicsit a múltban, és nézzük meg, mire volt érdemes odafigyelni novemberben!

EVIL WEST (PS5, PS4)

A vadnyugat az Evil Westben vadabb, mint valaha, ugyanis útonállók és bosszús indiánok helyett vérre szomjazó vámpírok és egyéb rémségek tartják rettegésben a pusztaságban elterülő városok és tanyák lakóit. Mi az utolsó vámpírvadászok egyikének, Jesse Rentiernek a bőrébe bújhatunk bele, hogy változatos fegyverarzenállal pusztítsuk el a földöntúli fenyegetést.

GOD OF WAR: RAGNARÖK (PS4, PS5)

Közeledik a világvége, így Kratos és fia, Atreus nem pihenhet. A God of War: Rangarök tehát nem kisebb feladat hárul hőseinkre, mint megakadályozni a jötünök jövendölését, újraírva sorsunkat és jövőnket ebben a grandiózus kalandban. Meg persze közben újra agyoncsaphatunk pár mitológiai lényt és istenséget.

THE CHANT (PS5)

A The Chant főhősnője, Jess a múltja elől menekül egy távoli szigetre a barátja meghívására, remélve, hogy ott végül megtalálja a hőn áhított békét. Ám ehelyett egy igazi horrorban lesz része, miután kiderül, hogy egy különös szektába próbálják beszervezni, ami egy félresiklott rituálé után elszabadítja a poklot a Földön.

THE ENTROPY CENTRE (PS4, PS5)

Akár csak a God of War: Ragnarökben, úgy a The Entropy Centre-ben is a világvégével állunk szemben, csak itt nem annyira misztikus, inkább technikai jellegű, és már be is következett, a Föld felrobbant. Nekünk Aria Adams bőrébe bújva kell visszacsinálnunk a katasztrófát. Ebben lesz a segítségünkre a tér és idő manipulálására képes eszköz, amit egy kedélyes MI, ASTRA irányít.