Mindössze pár napja, hogy beléptünk az új esztendőbe, ez pedig meg is látszik a heti megjelenéseken. Január első hetében mindösszesen hat ténylegesen új debütálás akad, ami ugyan nem sok, de még mindig több, mint a semmi – és ki tudja, talán találsz köztük olyat, amivel elütheted a téli szünet maradékát.

heroish.jpg

HEROish (PS5)

Bújj a hat hős egyikének bőrébe, majd állítsd össze paklidat, melynek lapjaival seregeket idézhetsz és varázslatokat dobálhatsz annak érdekében, hogy elpusztítsd az ellenség várának tornyait. Játszhatsz egyedül a három fejezeten át húzódó kampányban, vagy fej-fej ellen, akár két fős csapatokban is.

Neon Souls (PS4, PS5)

A Neon Souls egyszerre ugrálós és puzzle játék, melyben célod a láthatatlan platformok színesre festése, méghozzá nem kevesebb, mint 50 szinten át. A program az egyre növekvő kihívások során egyszerre tornáztatja meg reflexeidet és megoldóképességedet, az élményt pedig még különféle főellenfelek is színesítik.

Alphadia Neo (PS4, PS5)

Az Alphadia Neo klasszikus JRPG stílusban tálalja a történetét, melyben egy emlékeit vesztett fiatal férfi találkozik a birodalmát elvesztett hercegnővel. Találkozásuk után együtt szövetségeseket keresnek, hogy visszaszerezzék, ami az övék. 

További megjelenések