Az elmúlt héthez képest ezúttal már kicsit bőségesebb a felhozatal, és legalább egy manga rajongóinak a naptárába biztosan piros betűkkel volt felírva ez a hét: a One Piece Odyssey ezen a héten debütált. Szerencsére futotta mellette is néhány kiemelhető apróságra, ha a kult-klasszikus manga nem a te világod.

one-piece-odysseyh9tr.jpg

ONE PIECE ODYSSEY (PS4, PS5)

A népszerű rajzfilmsorozat huszonötödik évfordulóját mi mással lehetne jobban megünnepelni, mint egy, az univerzumban játszódó szerepjátékkal. A híres kalóz Monkey D. Luffy kalózkodásának hirtelen (átmeneti) véget vető vihar után egymagában kell útrakelnie, hogy megtalálja legénységét, és elhagyja ezt az elátkozott szigetet.

Vengeful Guardian: Moonrider (PS4, PS5)

A Vengeful Guardian: Moonrider egy disztópikus jövőbe vezet, ahol a totalitáriánus autoriter rezsim rendjét robotok tartják fönn. Ironikus módon éppen egy ilyen gép - Moonrider - lesz az emberiség elnyomott részének megmentője, ebben a 16 bites korszakot idéző játékban.

Children of Silentown (PS5)

A Children of Silentown egy vérbeli point&click kalandjáték, melyben Lucy-t vezetjük felderíteni, hogy kik vagy mik a városkát éjjelente rettegésben tartó hangok gazdái. És hogy mi történt azokkal, akik éjjel minden figyelmeztetés ellenére kimerészkedtek a sötét utcákra.