Lassan ránk köszönt a február, ami azt is jelenti, hogy kezdenek felpörögni a játékmegjelenések. Bár azért még nem repesztünk, de szép lassan bővül a címek listája. Ezen a héten például befutott a Square Enix új játéka, és egy klasszikus sci-fi horror feldolgozása is. Gondolom, nem nehéz kitalálni, mely játékokról van szó.

Forspoken (PS5)

Frey Holland élete fenekestül felfordul, amikor New York utcáiról hirtelen Athia lélegzetállító vidékein találja magát. Egy mágikus, folyamatosan beszélő karkötő eddig sosem látott, pusztító képességekkel ruházza fel a lányt, aki ezeket bevetve járja be Athia csodás, de veszedelmes tájait, miközben a haza utat keresi.

Dead Space (PS5)

Isaac Clarke megújult formában visszatért a USG Ishimurára, hogy újra szembenézzen a megelevenedett rémálommal, a nekromorfok hordájával. A Dead Space remake-jében modern köntösben élheted újra a 2008-as klasszikust, amely a mai napig az egyik legjobb játék a sci-fi-horror műfajban. És a jelek szerint ez alól a felújítása sem kivtel.

Oddballers (PS4)

Használj brutálisan tisztességtelen taktikákat, hogy összezavard az ellenfeleidet ebben az őrült, de humoros, többjátékos partiprogramban! Az Oddballers, azaz a kidobósdi ebben a játékban nem játék. Térj ki, blokkolj, és ragadj meg mindent, amit csak tudsz, hogy a haverjaid arcába vágd. A környezetet pedig használd arra, hogy elektromos kerítésekkel, robbanó gáztartályokkal vagy teniszlabda-vetővel zúzd szét az ellenfeleket.

További megjelenések